TESTIMONI PRODUKZULKIFLI BIN AHMAD DESA
59 tahun, Pesara Kerajaan

“Sebelum ni saya tidak berupaya untuk bangun kerana hampir strok sebelah kiri badan akibat kencing manis. Selepas 3 bulan menggunakan produk Stevia Living Gold ni, kandungan gula dalam badan saya sudah boleh dikawal. Keadaan jantung saya juga semakin baik, darah tinggi juga dah semakin pulih. ALHAMDULILLAH kini saya sudah boleh bangun, duduk dan buang air sendiri tetapi masih tiada upaya untuk berjalan dengan baik kerana masalah tulang lutut. Saya sangat seronok dan tidak lagi perlu mengharapkan bantuan isteri untuk menguruskan diri saya seperti dulu. Saya sangat berterima kasih kepada produk SLG kerana dapat membantu saya. Kini saya mengsyorkan produk ni kepada teman dan saudara saya yang juga mengidap diabetes seperti saya”.

HAJJAH NORZANA BT HJ. RAPIE
41 tahun, Pengarah Kumpulan Perintis


”Saya telah menjalani 3 pembedahan akibat keguguran sebanyak 3 kali berturut-turut. Ini telah menimbulkan pelbagai komplikasi dalam badan. Urine mengandungi kuman, darah dan protin urine yang tinggi dan berisiko terkena sakit buah pinggang dan peluang kehamilan semula yang tipis. Hampir 2 tahun berulang alik ke hospital untuk rawatan rahim dan urine. Pada bulan Februari 2010, saya telah dijemput menjadi tetamu Allah ke kota suci Mekah buat pertama kalinya. Suatu hari selepas subuh, saya berkenalan dengan seorang wanita,  beliau banyak menceritakan tentang kehebatan ramuan-ramuan arab yang hanya terdapat di Tanah Arab. Saya tertarik dengan satu ramuan rahsia kaum arab mengenai kesuburan wanita dan lelaki. Keesokkan harinya saya keluar mencari ramuan2 tersebut di sekeliling kota mekah. Bukan satu perkara yang mudah, tapi kuasa Allah tiada siapa yang dapat menghalang. Saya dipertemukan dengan sebuah kedai kecil yang hanya menjual rempah ratus dan herba asli Arab. Di situlah saya belajar mengenai kehebatan herba arab ini melalui seorang tabib bernama Tabib Abdillah Bahabeer. Pelbagai resepi diperturunkan kepada saya. Menurutnya campuran herba kesuburan ini kebiasaannya diberikan kepada anak-anak dara dan teruna sebelum mereka melangsungkan perkahwinan. Ini bagi menyuburkan rahim kaum perempuan dan mengentalkan sperma kaum lelaki. Malah mereka juga mengamalkannnya sehingga dewasa untuk menguatkan tenaga batin mereka. Sehingga kini saya masih berurusan dengan tabib tersebut. Sekembalinya saya ke tanahair, saya telah mengamalkan ramuan tersebut yang dicampur dengan Susu Kambing. Saya amalkan setiap pagi dan sebelum tidur. Alhamdulillah, setelah 4 bulan mengamalkannya saya telah disahkan HAMIL lagi dan segala kuman, protin dan darah yang dikesan di dalam rahim dan urine saya telah berjaya dihapuskan. Kini ramuan tersebut saya jadikan sebuah formula kesuburan dari Tanah Arab untuk saya kongsikan dengan orang ramai dan saya namakan sebagai AL-KHISHBUN”.
 
Encik Budi Suriaty,
53 tahun, Pengarah Produksi

Sebagai seorang pengarah produksi yang sering membuat penggambaran tentang hal ehwal masyarakat melayu dan orang asli, saya sering berjumpa dengan orang ramai yang berhadapan dengan pelbagai penyakit. Kebiasaanya saya akan membawa 10 botol SK  Ar-Rayyan kemana saja tempat penggambaran saya. Selain menjadi sumber tenaga saya dan bekalan untuk daya tahan penyakit, saya juga berikan kepada mereka yang memerlukan. Pada 2 bulan lepas, sewaktu saya melawat sebuah perkampungan, terdapat sorang budak lelaki yang mengidap denggi dan sangat lesu. Bapanya mengidap gout dan ibunya mengidap ashma yang agak kronik. Simpati melihat nasib mereka, 4 botol SK Ar-Rayyan saya hadiahkan pada mereka dengan harapan ianya dapat membantu menambahkan nutrisi dalam badan mereka untuk melawan penyakit. Baru-baru ini ketika saya melawat kampung tersebut buat kali kedua, saya dapati budak lelaki tersebut sudah pulih sepenuhnya dari denggi dan cergas bermain di halaman bersama adik2nya. Saya lihat bapanya sudah mampu berjalan walaupun bertongkat dan wajah ibunya yang semakin bertenaga dan tiada lagi kedengaran bunyi batuk2. Apa rahsianya? Rupanya mereka hanya mengamalkan SK Ar-Rayyan tersebut pada setiap pagi dan malam sebelum tidur. Kini baru saya sedar yang SK Ar-Rayyan ini bukan sekadar memberikan nutrisi lengkap tetapi juga mampu menyembuhkan penyakit kerana kombinasi alkali yang terdapat pada Susu Kambing dan Habbatus Sauda Syria tersebut. Anda juga patut mencubanya.  Muhd. Alif Muqri Bin Kamal
12 tahun, Pelajar

Anak saya berumur 12 tahun, mempunyai masalah alergi dan sentiasa bersin pada waktu pagi. Selalunya sebelum ke sekolah setiap pagi, dia hanya bersarapan dengan segelas susu. Suatu hari saya ternampak satu iklan SK Ar-Rayyan. Terdetik mencubanya untuk anak saya sebagai ganti susu yang biasa dia minum. Pertama kali mencubanya dia menyukai rasa SK Ar-Rayyan. Saya terus memberi dia minum setiap pagi, sehingga hampir habis satu botol, dengan izin Allah, saya dapati yang dia kurang bersin pada waktu pagi. Saya akan terus memberi anak saya minum SK Ar-Rayyan sebagai rutin sarapan dia setiap pagi. Saya mengesyorkan kepada ibu-ibu yang mempunyai masalah seperti saya, bolehlah mencuba SK Ar-Rayyan.  Datin Nik Amani Nik Abdul Rahman
37 tahun, Guru

Saya mula menggunakan SK-Cleopatra ni sejak 1 tahun yang lalu. Saya dapati banyak perbezaan dari sebelum. Badan saya terasa segar dan agak bertenaga dari pagi hingga ke malam. Wajah saya yang dahulunya agak kusam dan suram kerana keletihan bekerja dan kerenah anak-anak kini tidak lagi kelihatan. Kulit muka semakin cerah dan bercahaya. Apa yang paling membahagiakan saya ialah saya kini tidak perlu menggunakan toner, krim pelembab siang/malam, sunblock dan foundation muka. Ini sedikit sebanyak dapat membantu saya dalam menjaga air wudhu saya tanpa perlu mencalit semula bahan-bahan tersebut ke wajah saya....Alhamdulillah.Hajjah Kamariah Bte Che Chik
62 tahun, Surirumah

Cafe As-Syifa' telah dihadiahkan kepada saya oleh anak saya sewaktu saya mengerjakan umrah. Katanya Cafe ini dapat membantu saya untuk tambah tenaga untuk berjaga malam di sana. Alhamdulillah, selama mengamalkan Cafe tersebut, saya amat bertenaga sekali. Saya sempat mengerjakan ibadat umrah beberapa kali. Walaupun hanya tidur 4 jam sahaja saya berupaya untuk berik'tikaf di masjid dari tengah malam hingga ke subuh. Saya sarankan kepada mereka yang ingin berjaga malam untuk beribadat supaya mengamalkan Cafe ini untuk tenaga tambahan.         
AMMAR, 19 TAHUN, penuntut IPTA, Bidang Kejuruteraan Elektronik
Tanggal 23 Mei 2012, saya terlibat dalam satu kemalangan kereta di Putrajaya. Saya koma selama 5 hari di wad ICU dengan beberapa komplikasi serius di bahagian kaki dan kepala.  Nahas ini telah banyak mengubah hidup saya. Sebagai pelajar saya terpaksa menangguh pengajian selama  2 semester. Cara saya berjalan dan bercakap tidak teratur dan sering dipersenda kawan-kawan. 
 
Namun apa yang paling menyiksakan ialah ingatan saya yang tidak normal. Saya menjadi pelupa walaupun perkara yang saya lakukan belum sampai sehari berlalu.  Seorang rakan senior saya yang melanjutkan pelajaran ke Mesir menasihatkan saya supaya mengamalkan minuman SK AR-RAYYAN.  Alhamdulliah setelah  mengambilnya selama 2 bulan, ingatan saya kembali normal. 
 
Langkah saya juga sudah kembali teratur.  Melalui FB rakan saya memberitahu bahawa ramai penuntut Tahfiz mengamalkan minuman ini untuk menghafal Al Quran. Syukur,produk ini banyak membantu mengembalikan keceriaan hidup saya.
Terima kasih SK AR-RAYYAN…  

AMIRA, 16 TAHUN,  lepasan PMR 
Ketika di bangku sekolah rendah, saya adalah anak yang malang. Lantaran kemiskinan keluarga, saya tidak ke sekolah TADIKA seperti kanak-kanak lain.  Bila masuk sekolah rendah saya baru berangkak belajar mengeja. Darjah 2 saya masih belum boleh membaca dengan baik. Ketika di Tingkatan 1, seorang jiran berbesarhati  membelikan sebotol  SK AR-Rayyan yang selalu diminum oleh anaknya yang bersekolah di sebuah Maahad Tahfiz di Kajang .  Sejak hari itu saya mengamalkan produk ini.  

Alhamdulillah prestasi saya dalam pelajaran bertambah baik.  Saya cemerlang dengan mendapat keputusan  8A dalam peperiksaan PMR.  Saya jumpa Cikgu sekolah rendah saya dulu dan tunjukkan result saya pada dia. Dia memeluk saya kerana terlalu suka atau mungkin juga kerana tak percaya. Baru-baru ini, saya jumpa anak lelakinya yang belajar di sekolah yang sama. …rupa-rupanya dia juga sudah mula minum SK AR-Rayyan….


 
NAJIHAH,  18 TAHUN, penuntut Matrikulasi. 
Belajar di sekolah Melayu tetapi terpaksa menghadapi kertas peperiksaan Bahasa Inggeris bukanlah kerja mudah. Saya berhadapan dengan masalah ini sejak di Tingkatan 3 lagi. Jalan singkat saya terpaksa membaca banyak buku-buku berbahasa Inggeris dan menghafal istilah-istilah baru terutamanya yang melibatkan matapelajaran Sains dan Matematik.
 
Alhamdulliah, bapa saudara saya yang mengajar Al Quran memperkenalkan kepada saya SK Ar-Rayyan. Produk ini banyak membantu kecerdasan otak saya untuk mengingati mata pelajaran.   Saya berjaya  mendapat  6A semasa SPM dan skor dalam matapelajaran Matematik, Fizik dan bahasa Arab. 
 
Hingga sekarang saya masih mengambil produk minuman ini….memang benarlah…...susu kambing adalah minuman  Nabi kita.