FORMULA LENGKAP UNTUK KESUBURAN WANITA 
SK Al Khishbun (400gm) dan Hulba Al Khishbun (50gm)

Kehebatan SK Al Khishbun terletak pada ramuan rahsia herba-herba kesuburan dari Tanah Arab yang pernah terkandung di dalam buku Ilmu Perubatan Sufi. Mengandungi serbuk bunga kurma yang dahulunya digunakan sebagai herba penambah hormon dan mengentalkan sperma. SK bertindak untuk menyuburkan rahim.

Hulba Al Khishbun menggabungkan 7 jenis herba-herba dari Tanah Arab yang bertindak untuk menbersihkan rahim dan organ dalaman akibat dari keguguran, pembedahan, darah haid yang tidak lancar, senggugut yang teruk dan pelbagai lagi masalah rahim yang menjadi punca kepada kesukaran mendapatkan zuriat.

Gabungan ini membantu merangsang rahim, memanaskan organ pembiakan dan mengukuhkan tenaga dalaman. Herba Campuran Arab ini biasanya menjadi amalan para remaja Arab yang akan berumahtangga. Menjaga keseimbangan dan normal tubuh serta membaiki saraf kelamin dan serta memulihkan tenaga batin.


 CAFÉ AL-KHISHBUN
MINUMAN PRACAMPUR UNTUK KESUBURAN LELAKI

Formulasi CAFÉ AL-KHISHBUN adalah resepi Pemakanan Kesihatan yang merupakan gabungan istimewa Kopi Arabicca dan herba-herba campuran dari Tanah Arab dan serbuk bunga kurma dari ladang kurma Madinah sebagai herba penambah hormon dan mengentalkan sperma.Gabungan ini membantu merangsang dan memanaskan organ pembiakan dan mengukuhkan tenaga dalaman. Herba Campuran Arab ini biasanya menjadi amalan para remaja Arab yang akan berumahtangga.

Menjaga keseimbangan dan normal tubuh serta membaiki saraf kelamin, memulihkan tenaga batin dan memekatkan air mani.  Diperkaya dengan Herba Campuran Arab yang mampu berperanan dalam mengawal keseimbangan tubuh, meningkatkan sistem daya tahan tubuh untuk melawan penyakit dan memelihara sistem reproduksi lelaki.
SOY AL-KHISHBUN PLUS
FORMULA LENGKAP UNTUK KESIHATAN DALAMAN WANITA

Soy Al-Khishbun Plus merupakan formula gabungan herba Arab yang pertama di Malaysia yang dibuat khusus untuk wanita. Soy Al-Khishbun Plus merupakan gabungan istimewa tepung kacang soya yang berkualiti tanpa kulit yang cukup terkenal dengan manfaat dan nutrisinya. Diperkaya dengan Bee Pollen Al-Dahabiyah yang merupakan serbuk sari bunga jantan yang  mengandungi supplemen yang paling lengkap berbanding hasilan lebah yang lain dan berkhasiat dalam meningkatkan sistem kekebalan badan terhadap penyakit

Berkesan untuk membina dan membersihkan rahim (selepas bersalin  haid), menghapuskan keputihan, gatal-gatal dan bau faraj, memperkemaskan otot perut dan payudara, merawat luka bersalin dan pembedahan, menghilangkan sakit-sakit badan dan sendi, menjadikan badan kembali langsing, menambah kolagen dalam badan dan awet muda, mencantikkan kulit dan menaikkan seri wajah dan memulihara badan agar sihat, segar dan bertenaga.

SK AR-RAYYAN 
TENAGA, KESIHATAN DAN KECERGASAN
Gabungan terbaik untuk kesihatan, kecantikan dan kecerdasan minda kerana menggunakan campuran bersifat alkali. Mengandungi protein, vitamin, potassium, mineral dan zat besi lebih tinggi dan lebih cepat cerna berbanding susu lembu. SK Ar-Rayyan juga diperkaya dengan Bee Pollen Al-Dahabiyah dari Tanah Arab yang mampu menguatkan sistem imunisasi dalam badan.

Juga bersesuaian untuk mereka yang kurang susu badan atau baru menjalani pembedahan kerana bahan-bahan yang terdapat dalam SK Ar-Rayyan ini saling bekerjasama dalam memberi kesan holistic (holistic effect) dalam proses penyembuhan semulajadi. Ianya juga tinggi dengan Omega 3 dan 6 yang merupakan nutrisi yang membantu untuk meningkatkan daya ingatan dan kecerdasan akal. Kehadiran RNA dan DNA dalam Bee Pollen menjadikan ianya makanan terbaik untuk meningkatkan tahap IQ, tahap fokus dan tahap penyimpanan maklumat dalam otak.

Bapa Ilmu kedoktoran Hippocrates dahulu telah mengunakan bee pollen sebagai ubat untuk memerangi pelbagai penyakit. Bee Pollen telah menjadi penawar kepada 500 jenis penyakit sejak dari pemerintahan Egyptian, Roman dan Greek lagi. Dahulu ianya dikenali sebagai gelaran “Food of the Gods” kerana kehebatannya.


 
 
CAFÉ AS-SYIFA’
 
Kehebatan Café As-Syifa’ ini terletak pada herba Bee Pollen Arab dan Helbal Campuran Arab. Bee Pollen Arab merupakan serbuk sari bunga jantan yang  mengandungi supplemen yang paling lengkap berbanding hasilan lebah yang lain dan berkhasiat dalam meningkatkan sistem kekebalan badan terhadap penyakit. Ribuan Fitonutrien yang dijumpai di dalam Bee Pollen Arab ini mampu mempercepat proses penyembuhan setelah menjalani pembedahan dan rawatan. 
Cukup terkenal dengan “natural energy booster” bagi para atlit di Rome kerana kandungan Vitamin B kompleks yang tinggi. Kajian juga menunjukkan bahawa Bee Pollen mengandung lebih 5,000 enzim dan co-enzim yang jauh lebih banyak berbanding makanan lain. Bee Pollen mengandungi sumber Vitamin PALING lengkap, sumber Protin setinggi 40%, 14 jenis fatty acids termasuk omega 3 dan 6, 11 karbohidrat, 28 mineral dan 18 rantaian asid amino.  
Amalan terbaik untuk mereka yang memerlukan tenaga tambahan dan para pelajar bagi meningkatkan tahap IQ mereka. Juga ke atas mereka yang mempunyai risiko jangkitan penyakit seperti kanser, jantung, diabetes, darah tinggi dan pelbagai penyakit akibat faktor usia yang semakin meningkat.


STEVIA LIVING GOLD (SLG)
GULA TERBAIK UNTUK KURUSKAN BADAN2 LANGKAH MUDAH UNTUK KURUSKAN BADAN....MACAMANA???

KURANGKAN MAKAN NASI & JANGAN AMBIL GULA LANGSUNG.....
TAK PERCAYA??

CUBALAH.....DALAM 1 BULAN BOLEH LIHAT HASIL YANG SANGAT KETARA!!!!

Kajian menunjukkan kandungan gula yang tinggi di dalam darah sekiranya tidak diserap oleh tisu-tisu sebagai tenaga, ia akan disimpan menjadi lemak. Apabila kandungan lemak menjadi tinggi maka dengan mudahlah ia terbentuk di bahagian-bahagian yang tidak diingini.


0 comments: